het verhaal achter JNR . . .

mondial tent

Historie

In 1985 begon het succesverhaal van JNRconTent, toen nog bekend als JNJ: Jan Eshuis en Jan van Geel startten in Hilvarenbeek een verhuurbedrijf met parketschuurmachines. Vanwege dagelijkse beslommeringen vonden de verhuurwerkzaamheden over het algemeen op avonden en in het weekend plaats. Na enkele jaren werd besloten om de parketschuurmachine vaarwel te zeggen en de focus te verleggen naar de evenementensector wat uiteindelijk een goed besluit is gebleken.

Jan Eshuis verliet het schip en Jan van Geel ging samen met partner Riny Plasmans verder. Vanaf 1989 werd de tot dan toe gevoerde bedrijfsnaam JNJ gewijzigd in JNRconTent, welke meer duidelijkheid gaf met betrekking tot de verhuur-activiteiten die werden ontplooid. Met een legertent en de welbekend antieke Stokkermans houten klapstoeltjes, die fraai werden gerestaureerd, ging JNRconTent de tentenverhuur-markt op in de omgeving van Hilvarenbeek.

Snel werd het verhuuraanbod uitgebreid met professionele partytenten en extra meubilair om direct door te schakelen naar nog meer veiligheid, uitstraling en verhuurcapaciteit. Deze werd bewerkstelligd middels grotere en meer moderne modules in te kopen bij de Veldeman Structure Solutions uit Bree te België. Veldeman heeft tot op heden naar 100% tevredenheid alle nieuwe tenten aan JNRconTent geleverd.

“Zaken doen met een grote speler in de evenementen markt betekent kwaliteit, veiligheid, snelheid”

Mede dankzij de kwaliteit van het product werd het JNR tentenverhuur-gebied vergroot naar Nederland, België en Luxemburg. Zaken doen met een grote speler in de evenementenmarkt betekende dat wij afnemers van onze tentenverhuur-producten kwaliteit, veiligheid, snelheid, ver doorontwikkelde service konden bieden en direct en snel onderdelen konden leveren die van uiterst belang zijn om in het hoogseizoen de doorgang van het evenement niet te belemmeren. Defecten gooiden daarom geen roet in het eten wat een hele geruststelling kon betekenen voor organisatoren die tevens de aandacht op andere aspecten kunnen richten.

Op naar Esbeek

In 1996 werd er een locatie gezocht met meer mogelijkheden en ruimte om het tentenverhuurbedrijf verder te ontplooien en te laten groeien. Daarom werd er verhuisd naar Esbeek. Met 4000 m² aan tentstructuren van zeer hoge kwaliteit werd JNRconTent een middelgrote speler in de markt van evenementen, bedrijfsopeningen, beurzen en particuliere feesten in het midden en hoger segment.

Heden ten dage is JNRconTent nog steeds te vinden in Esbeek, mede door de fraaie groene omgeving, de vriendelijkheid van de inwoners en niet in het minst doordat er zich altijd jong en vriendelijk personeel aanbiedt dat niet terugdeinst van het vele en fysieke werk die de tentenverhuurbranche, ondanks de intrede van de ergonomie en technologie bij JNRconTent, met zich meebrengt.