enkele projecten in vogelvlucht

nevada achthoek tent

Enkele (andere) voorbeelden...

JNRconTent plaatst zoals hierboven reeds vermeld regelmatig tenten voor culinaire bijeenkomsten zoals SMAAK Waalwijk, SMAAK Oosterhout en Muziek festival LIVE in Waalwijk. De opdrachtgever van deze evenementen is de Belevingsfabriek uit Kaatsheuvel. Zo plaatsen wij ons tentenmateriaal ook het Culinaire Festival in Veldhoven, waar van Ham Tenten & Podia B.V de hoofdaannemer is, tot tevredenheid van de opdrachtgever.
Maar ook op het Bevrijdingsfeest in Utrecht, het Flevo-festival in Bussloo en de Friesche Paarddagen in Hilvarenbeek zijn wij te gast van de diverse opdrachtgevers.
In 2009 heeft JNRconTent, hoofdaannemer, de accommodatie van in totaal 2500 m2 tentstructuur verzorgd voor het 40-jarig bestaan van Dopharma uit Raamsdonkveer. Een speciaal voor deze gelegenheid ingestudeerde ijsshow werd voor een laaiend publiek gepresenteerd in een tentstructuur van 30x30 meter, waar een schitterende ijsbaan was aangebracht. De resterende 1600 m2 tenten dienden o.a als feestgelegenheid met een aankleding die door HD Events uit Kaatsheuvel tot in de puntjes was verzorgd.
De bruiloft van Sylvie en Rafael van der Vaart, waar wij de tenten plaatstten, ligt alweer een tijd achter ons maar geeft nog steeds een goed en tevreden gevoel.