Aluhal

De Aluhal kenmerkt zich door het sleutelwoord flexibiliteit en is dan ook geschikt voor een veelvoud aan evenementen. Te denken valt aan tijdelijke opslag, sport evenementen, grootschalige catering, overkappingen van ijsbanen en binnenplaatsen, tentoonstellingen en beurzen en prive- en bedrijfsfeesten.

De hal bezit een klassieke vorm met rechte lijnen en een vrijdragende constructie. De Aluhal is geschikt om te koppelen met andere tenten uit ons assortiment, bijv. met de Athena 5x5, de Athena zeshoek en de grotere Nevada achthoek om alle ruimte te bieden voor uw evenement. Over ruimte gesproken: de hal is in variabele breedtematen te verkrijgen vanaf 8 meter breed tot maar liefst 30 meter breed en kan per 5 meter worden verlengd.

Nog meer mogelijkheden

Met onze flexibele Aluhallen kunt u kiezen uit een ruime variatie aan mogelijkheden t.b.v. de zijkanten. Zo zijn (nood)deuren, boogvensters (French Windows), transparante zeilen, harde PVC panelen en sjieke glaswanden optioneel te verkrijgen zodat de Aluhal op vrijwel elk evenement kan worden ingezet. Een prettige gedachte!

Standaard is de Aluhal uitgerust met zijkanten van zeil (vlamdovend volgens Franse norm M2, Duitse norm DIN 4102 B1 en Britse norm BS 5438). Een deel is 5 meter lang en bestaat uit twee delen van 2,5 meter die met een ritssluiting aan elkaar zitten. De boven- en onderzijde wordt extra vastgemaakt om klapperen bij hardere wind tegen te gaan. Het zeildoek van het dak en de gevels bestaan uit pvc gecoat polyester tevens volgens eerder genoemde normen.

De constructie behelst geanodiseerde aluminium balken die rust op stalen voetplaten (gegalvaniseerd), ontworpen via internationale bouwnormen. De Aluhal wordt middels piketten verankerd, verbonden via pennen en kan mede daardoor snel worden op- en afgebouwd.

De hal is in variabele breedtematen te verkrijgen vanaf 8 meter breed tot maar liefst 30 meter breed en kan per 5 meter worden verlengd

Uw Aluhal kan prachtig worden gedecoreerd en worden voorzien van een gedrapeerd plafonddoek, overige passend interieur en een vlondervloer met tapijt. Bekijk de foto' s aan de rechterzijde voor inspiratie.