Athena 5x5 en Athena zeshoek

De Athena punttent met prachtig gebogen lijnen is er in twee versies: een vierhoek met een afmeting van 5x5 meter en een zeshoek. Beide tenten zijn een zeer gewaardeerd onderkomen bij evenementen. De witte Athena pagode- / punttenten zijn bijzonder geschikt voor een privefeest, tuinfeest, beurs, receptie, culinair evenement of een promo punttenten-dorp.

De Athena 5x5 meter met een oppervlakte van 25 m² en de Athena zeshoek met een oppervlakte van 65 m² kunnen telkens anders worden ingezet. Vrijstaand of in combinatie, verbroederlijk met elkaar verbonden. Het verschil? De vorm en de oppervlakte. De Athena pagode tenten beantwoorden door de combinatiemogelijkheden ook aan de uitstraling van uw evenement! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden uw offerte graag en informeren u uitgebreid over de mogelijkheden.

Contructie en tentzeil

De tentconstructie van deze punttent bestaat uit zelfdragend aluminium, een zwevende mast gesteund op kabels. Het geheel rust op stalen voetplaten. De stabiliteit word verzekerd middels pennen in de ondergrond of indien dit niet mogelijk is met afspanning naar betonballast. Het dak en de zijdes bestaat uit tentzeil van pvc (polyester met coating). Het betreft vlam dovend en genormeerd zeildoek (Franse M2 norm, Duitse DIN 4102 B1 en Britse BS 5438).

De onder- en bovenkant van de zijkantzeilen worden respectievelijk met riempjes aan de verbindingsbaar vastgemaakt en kederstukjes in de zijkantgording geschoven. Dat voorkomt flapperen in geval van stevige wind. De zijkantzeilen van deze punttenten kunnen ook worden gebundeld zodat er bijvoorbeeld een open voorzijde ontstaat. Ideaal voor tuinfeesten met doorlopend terras! Als het ('s avonds) wat frisser wordt, kunnen de zeilen simpel worden gesloten.

De witte Athena pagode-tenten zijn bijzonder geschikt voor een privefeest, tuinfeest, beurs, receptie, culinair evenement of een promo-punttenten-dorp

Athena tenten zijn snel te plaatsen en worden desgewenst voorzien van een vloersysteem waarop vloerbedekking kan worden geplaatst voor een warm en luxe effect.