Green Mamba

De Green Mamba heeft zich waardig gepresenteerd tijdens het festivalseizoen in 2012. Op Lowlands, Tomorrowland, Festival Mundial en ook kleinere festivals en evenementen, heeft de Green Mamba zijn diensten al bewezen. En in april 2013 was de Green Mamba te gast op Paaspop te Schijndel, de opener van het festivalseizoen in Nederland.

Met 52.000 bezoekers en een tevreden opdrachtgever was Paaspop een groot succes, waar de Green Mamba een kleurrijk steentje aan bij heeft mogen dragen.

De Green Mamba sluit aan bij een nieuwe ontwikkeling van grote structuren met een uitgesproken uiterlijk. JNRconTent vond dat de pagode 5x5 die lijn moest volgen en presenteert een nieuw ontwerp. Nee, geen rood, oranje of paars dakje met witte zijwanden maar een volwaardig en doordacht design!

JNRconTent heeft deze festival-pagode 5x5 meter in samenwerking met de ontwerper van Veldeman Structure Solutions uit Bree (België) laten ontwerpen en gedoopt tot de Green Mamba.

Fuchsia met gifgroene slang!

De aluminium structuur van de Green Mamba is niet gewijzigd en behoudt daardoor de kwaliteit die deze structuur al bezit en blijft aan de strengste en meest recente normen voldoen. De uitstraling is wel veranderd: een schitterend design van een anijs, gifgroen, in de vorm van de Afrikaanse slang, de Green Mamba, op een Fuchsia (licht paars) dakzeil. Bij het schakelen van meerdere Green Mamba's kruipt de gifgroene slang via de onderkant van de middenstaander, als een echte 'sluipmoordenaar' via het fraai gevormde pagode dakzeil, naar de top van de tent (5,45 meter hoog) om de bij zijn 'prooi', de gifgroene vlag van de pagode 5x5 meter, te eindigen.

De binnenzijde van de Green Mamba - zowel het pagode-dakzeil als de zijwanden - toont gitzwart zodat deze eventueel mooi kan worden uitbelicht en ook als stijlvolle partytent voor bijvoorbeeld een presentatie, beurs, bedrijfsopening of privéfeest zeer geschikt is. Elke zijwand van 5 meter breed is deelbaar middels een ritssluiting in het midden van elke zijwand op 2,5 meter.

Alle in het zicht zijnde onderdelen zijn, behoudens de tentstructuur, in een passende kleur uitgevoerd. De keders, ritsen, afspanning, eventuele betonballast worden in de kleur zwart aangeleverd zodat het geheel een uniforme uitstraling vertoont waarbij uw gasten zich thuis voelen in deze specifieke ambiance. Een banner frame kan optioneel worden aangeboden.

De binnenzijde van de Green Mamba - zowel het pagode-dakzeil als de zijwanden - is gitzwart zodat deze structuur eventueel mooi kan worden uitbelicht

JNRconTent staat niet stil en heeft tevens bar-barriers in het assortiment die speciaal in stijl zijn aangepast op de Green Mamba! Maar ook voor alle andere structuren is deze barrier een welkome oplossing voor zowel bedienend personeel als publiek.

Mocht u als opdrachtgever een bepaalde styling voor onze tenten wensen dan denken wij graag mee. Kleur, design, wij gaan eraan werken! In samenwerking met Veldeman Structure Solutions worden uw wensen geanalyseerd en wordt er, na tevredenheid van uw kant, tot productie over gegaan. Schroom dus niet om ons te contracteren!