Little Snake

De Little Snake is gebaseerd op het succes van de Green Mamba die reeds op vele evenementen en festivals zijn opkomst maakte. Net zoals zijn grotere broer, heeft de Little Snake, een bijzonder ontwerp. Kortom een ware kleurrijke eyecatcher op uw festival.

Onze Little Snake is, zoals de naam al aangeeft, een kleiner reptiel. Met 4x4 meter i.p.v. 5x5 meter en dus 16 m2 in oppervlakte, heeft deze pagode (punttent) weer andere plaatsingsmogelijkheden.

Wij hebben deze festival-pagode van 4x4 meter in samenwerking met de ontwerper van Veldeman Structure Solutions uit Bree (België) laten ontwerpen.

Gifgroen met groene vlag

De Little Snake is een pagode-tent met pit! Een gifgroen uiterlijk met een schitterend design in de vorm van een slang. Bij het schakelen van meerdere Snakes kruipt deze slang via de onderkant van de middenstaander, via het fraai gevormde pagode dakzeil, naar de top van de tent (5,25 meter hoog). De aluminium structuur van de Little Snake voldoet aan de strengste en nieuwste normering.

De binnenzijde van de Little Snake - zowel het pagode-dakzeil als de zijwanden - zijn gitzwart zodat deze eventueel mooi kan worden verlicht en ook als stijlvolle partytent voor bijvoorbeeld een presentatie, beurs, bedrijfsopening of privéfeest zeer geschikt is. Elke zijwand van 4 meter breed is deelbaar middels een ritssluiting in het midden van elke zijwand op 2 meter.

Alle in het zicht zijnde onderdelen zijn, behoudens de tentstructuur, in een passende kleur uitgevoerd. De keders, ritsen, afspanning, eventuele betonballast worden in de kleur zwart aangeleverd zodat het geheel een uniforme uitstraling vertoont waarbij uw gasten zich thuis voelen in deze specifieke ambiance. Een banner frame kan optioneel worden aangeboden.

Deze kleinere pagode (punttent) is opvallend gifgroen van kleur en heeft een bijpassende vlag

Mocht u als opdrachtgever een bepaalde styling voor onze tenten wensen dan denken wij graag mee. Kleur, design, wij gaan eraan werken! In samenwerking met Veldeman Structure Solutions worden uw wensen geanalyseerd en wordt er, na tevredenheid van uw kant, tot productie over gegaan. Schroom dus niet om ons te contracteren!