Mondial spantent 10 en 15 meter

De Mondial spantent is te verkrijgen in twee breedte maten, t.w. 10 en 15 meter breed. De tent-lengte is variabel en steeds oplopend met 5 meter bij de 10 meter brede Mondial en oplopend met 8 meter in het geval van de 15 meter brede Mondial spantent. Meer gasten of extra publiek op uw evenement vormt dus geen enkel probleem.

De membraan dakconstructie van de feesttent loopt door van mast tot mast. Dit levert een decoratieve dakvorm op die doet denken aan een pagode-tent. De perfecte coup van het Mondial-dak voorkomt hinderlijk klappen van de tentzeilen en de decoratieve pagodevorm past mooi bij andere tenten uit ons tentenverhuur-aanbod.

Feesttent met ventilatie

De Mondial feesttent wordt standaard met een vlondervloer geleverd en kan fungeren als ideale feesttent met een representatief innerlijk en uiterlijk. Dankzij stijlvolle vorm van het dak dat sprookjesachtig aandoet, behoeft deze prachtige tent weinig tot geen decoratie en past ze zoals gezegd uitstekend bij andere pagodetenten.

De Mondial spantent of feesttent is standaard voorzien van een nok, lucht- en ventilatiesysteem. Onaangename lucht en rook verlaten de tent via de nok wat zorgt voor een optimale natuurlijke klimaatbeheersing. Een fijne bijkomstigheid als u het ons vraagt en uw gasten zijn het daar ongetwijfeld mee eens.

De spantent is gemaakt van goede materialen en ook de structuur voldoet aan Europese eisen, incl. Duitse DIN standaarden en er zijn diverse windtesten op uitgevoerd. Veiligheid gaat immers boven alles.

Onaangename lucht en rook verlaten de tent via de nok wat zorgt voor een optimale natuurlijke klimaatbeheersing

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en bekijk nevenstaande foto's voor een impressie.