Nevada achthoek

De Nevada is een prachtige tent die met zijn unieke achthoekige-vorm en een mast met een hoogte van 8 meter bij uitstek een blikvanger op u evenement is. Het om en om wel en niet licht doorlatend dakzeil geeft een fraai beeld met een licht romantische uitstraling.

De Nevada kan prima dienen als voorportaal aan onze Aluhal maar net zo makkelijk vrijstaand worden ingezet of gekoppeld met meerdere Nevada-tenten, de Athena 5x5 of de Athena zeshoekige pagodetent. Met deze laatste pagodetenten zijn fraaie combinaties te maken en een geheel geschakeld tentendorp behoort dan ook tot de mogelijkheden. En dan hebben we het nog niet gehad over de variatie in zijwanden.

Kortom, met een oppervlakte van 137 m² is de Nevada een zeer geschikt flexibel en ruim onderkomen welk standaard wordt geleverd met zijkanten van tentzeil.

Luxe wanden en Interieur

Naast tentzeil (PVC gecoat polyester en vlamdovend Franse norm M2, Duitse norm DIN 4102 B1 en Britse norm BS 5438) zijn de zijkanten te voorzien van boogvensters, deuren, harde panelen van kunststof (PVC) en glaswanden. Zo is voor ieder evenement de juiste uitstraling en functionaliteit beschikbaar.

Het dakzeil bestaat evenzo uit gecoat polyester en heeft dezelfde vlam dovende eigenschap volgens genoemde normering. De constructie, ontworpen volgens internationale bouwnormen, bestaat uit geanodiseerd aluminium welke rust op gegalvaniseerde grondbalken met een mast tot op de grond. Verankerd met piketten en verzekerd middels windverbanden.

Het om en om wel en niet licht doorlatend dakzeil geeft een fraai beeld met een licht romantische uitstraling

Uiteraard wordt de Nevada-tent voorzien van een houten vloer welke tevens kan worden gestoffeerd voor een warme uitstraling. Dat geldt ook voor het plafond van deze punttent. En vanzelfsprekend kunnen wij Nevada-tenten eveneens geheel van een prachtig interieur voorzien. Wij bieden hiervoor verschillende stijlopties aan die passen bij uw wensen of evenement. Kijk op de pagina Interieur voor meer informatie en enkele voorbeelden van ingerichte pagodetenten en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Graag tot ziens.