Party Exclusief

De Party Exclusief is een pracht van een ruimte voor hen die iets meer willen dan een feestje. De sierlijk gebogen daklijnen en schuin aflopende kopkanten (Hipend) die in bepaalde lengtematen worden geplaatst, maken de kans groot dat deze Party Exclusief tent exact het onderdak biedt dat u m.b.t. uw feest of evenement voor ogen heeft.

De feesttent heeft een solide aluminiumconstructie en bezit in het wit gekleurd zeildoek. De gebogen vensters oftewel French Windows bezorgen de Party Exclusief een sfeervol uiterlijk, welk zo is gebleken, door onze afnemers wordt gewaardeerd. De partytent heeft standaard een breedte van 8 meter (binnenzijde) en is derhalve op vele locaties uitstekend te plaatsen. De tentlengte is variabel en kan worden aangepast aan uw wensen en / of de benodigde capaciteit.

Uiteraard is deze partytent eveneens verzekerd middels windverbanden wat de stabiliteit ten goed komt. Het dak loopt aan de kopkanten zoals genoemd schuin af en bestaat evenals de zijkanten uit tentzeil van PVC (polyester met coating). Zeildoek dat vlamdovend en in het bezit is van normeringen (Franse M2 norm, Duitse DIN 4102 B1 en Britse BS 5438). Het vastzetten van de onder- en bovenzeilen voorkomt klapperen met hevige wind, zodat niets uw 'party' kan verstoren en u samen met uw gasten ongestoord exclusief kunt genieten.

De Party Exclusief tent is een pracht van een ruimte voor hen die iets meer willen dan een feestje

De Party Exclusief kan worden voorzien van een vloer en een interieur dat past bij uw evenement of privefeest. Het is wellicht overbodig om te vermelden dat er kan worden gecombineerd met vele andere tenten uit ons aanbod, om bijv. een entree, garderobe of horeca-tent toe te voegen.